Tandplan

 

Hvad er en tandplan?

En tandplan er en fremtidsplan for dit tandsæt baseret på den nuværende tandstatus, - hvordan mund og tænder har det nu. Planen beskriver, hvordan du kan undgå at få dårlige tænder, og hvilke behandlinger der på kort og lang sigt er nødvendige for at bevare tænderne. Planen beskriver de bedste forslag til behandling og vurderer mulige alternative behandlinger.

Tandplanen giver hermed mulighed for at planlægge fremtiden - også økonomisk. Følger du planen og passer dine tænder, har du gode chancer for at undgå uventede tandproblemer.
  


Hvordan udarbejdes, og hvad er prisen på en Tandplan?

Tandplanen udarbejdes på baggrund af en en grundig undersøgelse, som består af:

1. Klinisk undersøgelse
2. Røntgenoptagelser efter behov
3. Aftryk af tænderne
4. Klinisk foto (almindelige farvefotos af tænderne)
5. samtale om dine særlige ønsker

Tandplanen udarbejdes først endeligt efter en samtale, hvor vi i fællesskab drøfter den fremtidige plan for dine tænder. Ægtefælle eller en god ven må meget gerne deltage.

Efter samtalen får du udleveret tandplanen samt relevant informationsmateriale, men behandlingen påbegyndes først, når du selv ønsker det, og tempoet styrer du selv.

En tandplan koster mellem 400-2000 kroner.
 


Revidering af tandplan

For at sikre, at tandplanen hele tiden er i overensstemmelse med dine ønsker og behov, følges der op på tandplanen mindst en gang om året. Der tages her stilling til, om der er forhold ved dine tænder, som gør, at tandplanen må ændres. 

 Til forside
Print
 

Tandlæge Kirsten Handberg ApS | Fiolgade 7, 3000 Helsingør | CVR: 16723134 | Tlf. 49 21 27 02 | E-mail: klinik@kirstenhandberg.dk

Skriv evt. en anmeldelse - Vi vil være Helsingørs fortrukne tandlæge
Vurderet 5/5 på baggrund af 4 stemmer på Facebook