Velkommen til tandlæge Kirsten Handberg

 
Det er mig en glæde at byde dig velkommen til tandklinik-kens hjemmeside.
 
 
 
 
 
 
 
Den vigtigste målsætning i vores tandklinik er at sikre alle vore patienter en professionel og reel behandling. Dette favner bredt, men vigtige krav er: faglig kompetence, vedvarende kvalitetsarbejde, rimelige priser og venlig optræden. Alle på klinikken sætter en ære i at opfylde disse krav.
 
Det er en stor glæde for mig at konstatere, at patienterne udviser stor loyalitet over for klinikken. Klinikken blev etableret for 60 år siden, og mange af patienterne kommer her i dag som 3. generation af familien. En veldreven tandklinik handler ikke alene om tænder, men også om personlige relationer og økonomi.
 
Det er vigtigt for mig, at du har gode erfaringer med tandklinikken og lyst til at anbefale os til andre. Skulle dette mod forventning ikke være tilfældet, hører jeg gerne fra dig.
 
Har du faglige spørgsmål eller spørgsmål til brug af hjemmesiden, er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 49 21 27 02. Du kan også skrive til os på klinik@kirstenhandberg.dk eller spørge næste gang, du besøger vores tandklinik.
 
Vi glæder os til at se dig klinikken.
 
 
Kirsten HandbergTil forside
Print
 

Tandlæge Kirsten Handberg ApS | Fiolgade 7, 3000 Helsingør | CVR: 16723134 | Tlf. 49 21 27 02 | E-mail: klinik@kirstenhandberg.dk

Skriv evt. en anmeldelse - Vi vil være Helsingørs fortrukne tandlæge
Vurderet 5/5 på baggrund af 4 stemmer på Facebook