Henvisning til specialister

Ved specialarbejder, f.eks. implantater, komplicerede rodbehandlinger eller tandudtrækninger, henviser klinikken oftest til en ekstern specialist på området.
 
Mange af arbejderne kunne vi uddannelsesmæssigt selv udføre, men vi ønsker ikke at udsætte patienterne for en langvarig og måske pinefuld behandling, fordi vi ikke besidder samme rutine og særlige fagkundskab som specialisten. En henvisning til en ekstern specialist sker derfor af hensyn til dig og dit velvære.
 
En specialist beregner sig normalt et væsentligt højere honorar end ved traditionelle tandbehandlinger på en tandklinik. Ved implantatbehandlinger er det specialistarbejde at indoperere selve implantaterne, mens overbygningen med krone og broer normalt kan udføres billigere af os.
 
Vi henviser kun til de dygtigste specialister i Danmark og modtager på ingen måde nogen fordele ved disse henvisninger, herunder kommissionsbetalinger.
 
Ønsker du at anvende en anden specialist, end den vi henviser til, er du naturligvis velkommen til dette. Vi giver dig også gerne flere alternativer at vælge imellem.Til forside
Print
 

Tandlæge Kirsten Handberg ApS | Fiolgade 7, 3000 Helsingør | CVR: 16723134 | Tlf. 49 21 27 02 | E-mail: klinik@kirstenhandberg.dk

Skriv evt. en anmeldelse - Vi vil være Helsingørs fortrukne tandlæge
Vurderet 5/5 på baggrund af 4 stemmer på Facebook