Sygeforsikringen Danmark

 


Sygeforsikringen Danmarks tilskudsmuligheder

En de muligheder der findes for tilskud til tandbehandlinger er Sygeforsikringen Danmark. Hos Danmark findes der flere kategorier hvortil der ydes finansiel støtte til tandbehandling. 

Vil du have mere information om Sygeforsikringen Danmark kan du ved at trykke på "danmark" logoet ovenover blive guidet til hjemmesiden for Sygeforsikringen Danmark.


 


Anden forsikring


Hvad dækker dit forsikringsselskab

Hos ethvert forsikring er der forskellige grader af forsikring. Det betyder også at din almindelige forsikring kan dække tandbehandlinger. Så derfor bør du tjekke din police for at se om din forsikring dækker tandbehandling.

Det er vigtigt at du undersøger hvilke forhold din forsikring dækker.


Almindelig forsikring

Hvis du har ulykkesforsikring kan den omfatte tandskader. Omfanget af forsikringens dækning er du nødt til at se efter i din police da omfanget af dækningen afhænger af den type forsikring du har valgt.

I fritiden kan tandskader opstå i forbindelse med udøvelse af sport.


Ulykkesforsikring og ansvarsforsikring

Ved ulykker kan der være tale om at din ulykkesforsikring dækker hele eller dele af omkostningerne ved skaden. Er skaden forårsaget af en anden part, kan der være tale om, at dennes ansvarsforsikring dækker.Til forside
Print
 

Tandlæge Kirsten Handberg ApS | Fiolgade 7, 3000 Helsingør | CVR: 16723134 | Tlf. 49 21 27 02 | E-mail: klinik@kirstenhandberg.dk

Skriv evt. en anmeldelse - Vi vil være Helsingørs fortrukne tandlæge
Vurderet 5/5 på baggrund af 4 stemmer på Facebook