Tandpleje i Helsingør

Forebyggende tandpleje giver sunde tænder for livet!

Tandpleje hos Kirsten Handberg i Helsingør
Tandlæger vil helst forebygge frem for at behandle. Sådan holder dine tænder normalt i mange år uden unødige smerter og ekstra omkostninger.
 

Forebyggende tandpleje

Sunde tænder for hele livet er imidlertid ikke altid givet, og i så fald drejer det sig om, så tidligt som muligt, at få gennemført en forsvarlig og holdbar behandling og en forebyggende tandpleje.
 
Undlad ikke at henvende dig til klinikken, hvis du føler, at du har et problem med dine tænder.
 

Behandlingsmuligheder

Under denne hovedmenu om "Sunde tænder" kan du få mere at vide om forebyggende tandpleje, symptomer på tandsygdomme og behandlingsmuligheder. Der er tale om orienterende materiale, og en kvalificeret diagnose kræver selvfølgelig et besøg på tandklinikken.
 

Spørgsmål til tandpleje?

Hvis du har ubesvarede spørgsmål om dine tænder eller tandpleje, er du altid velkommen til at kontakte klinikken på tlf.: 49 21 27 02.


*Under hovedmenuen om "Sunde tænder" er der indlagt over 50 forskellige emner. Du skal først vælge en undermenu på den vandrette lyserøde bjælke, hvorefter der i venstre side vælges de behandlinger, som du ønsker at vide mere om.Til forside
Print
 

Tandlæge Kirsten Handberg ApS | Fiolgade 7, 3000 Helsingør | CVR: 16723134 | Tlf. 49 21 27 02 | E-mail: klinik@kirstenhandberg.dk

Skriv evt. en anmeldelse - Vi vil være Helsingørs fortrukne tandlæge
Vurderet 5/5 på baggrund af 4 stemmer på Facebook