Tandrensning

 

Tandrensning og afpudsning

Når der dannes tandsten på tænderne kan det blive nødvendigt med en tandrensning. En tandrensning er nødvendig når man ikke selv kan børste tandsten væk og det derfor må fjernes instrumentelt.

I mindre tilfælde af paradentose nøjes man med en udvidet tandrensning og en afpudsning af tandoverfladen, så tænder og eventuelle fyldninger bliver helt rene og glatte.

Det gør det sværere for bakterierne at sætte sig fast. Og det gør det lettere at holde tænderne rene fremover.Tandrodsrensning

Ved alvorligere paradentose, hvor der er lommer over 5  mm. mellem tand og tandkød, vil tandlægen ofte lave en tandrodsrensning på den enkelte tand.
Det betyder, at hver tandkødslomme renses grundigt, muligvis under lokalbedøvelse. Ofte foretages rensningen af flere gange.

Det kan nogle gange være nødvendigt at rense tænderne instrumentelt.Beskyttelse og vedligeholdelse

En af de bedste måder at beskytte og vedligeholde dine tænder resten af livet, er regelmæssige besøg på klinikken, typisk hver 3.-12.måned. På klinikken arbejder vi med en såkaldt hygiejnebehandling, hvor vi gennem en kvalificeret tandplejer får hjælp til at rense dine tænder regelmæssigt i samarbejde med tandlægen. Derved kan den forebyggende procedure implementeres i din behandling og tandplejeren inddrages aktivt i din vedligeholdelse.

Medens ansvaret for at overholde de regelmæssige behandlinger er dit, er ansvaret for at tilbyde dig et kontinuerligt behandlingsprogram vores.

 
 
 
 
Før rensning
 
 
Efter rensning
 
 
 
 
 
 
 
 Til forside
Print
 

Tandlæge Kirsten Handberg ApS | Fiolgade 7, 3000 Helsingør | CVR: 16723134 | Tlf. 49 21 27 02 | E-mail: klinik@kirstenhandberg.dk

Skriv evt. en anmeldelse - Vi vil være Helsingørs fortrukne tandlæge
Vurderet 5/5 på baggrund af 4 stemmer på Facebook