Tandblegning i Helsingør

 

Gule tænder kan blive hvide!

Med årene bliver tænderne mørkere i farven, men med en blegning kan man i mange tilfælde genskabe tændernes oprindelige farve.

Ved tandrensning hos din tandlæge fjernes misfarvning og belægninger, men mener du, at dine tænder stadig er mørke efter tandrensning, kan det lade sig gøre at gøre dem lysere med en særlig metode!
Hvis du har sunde tænder, som ikke er kuldefølsomme, og synes du de er blevet for mørke/gule, kan de bleges.
Tandblegning hos Kirsten Handberg, Helsingør
Synes du, dine tænder er blevet
for mørke/gule, så få dem bleget.... (før tandblegning)


Misfarvede tænder

Tænder kan misfarves udefra (ekstern) eller indefra (intern) via tandens nerve. De eksterne  misfarvninger er nemmere at behandle/fjerne end de interne  misfarvninger.

Eksterne misfarvninger skyldes aflejring på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin. Også nydelsesmidler som tobak og lakrids og visse former for flydende medicin, fx jernmikstur kan give misfarvninger.

Interne misfarvninger kan opstå i forbindelse med en død nerve, specielt efter slag på tanden. Herved kan der opstå blødninger i nerven, og blodpigmenter kan aflejres i tanden, som bliver mørk evt. helt sort. Interne misfarvninger kan også opstå i forbindelse med rodbehandling af en tand pga. blød. Derudover kan interne misfarvninger også skyldes påvirkninger af tænderne i fostertilværelsen, f.eks. hvis moderen får bestemte slags medicin. Også visse arvelige sygdomme kan sætte deres spor i tænderne, som misfarvninger og defekte strukturer.

Da tandblegning er bedst til at fjerne eksterne misfarvninger er det vigtigt at dette bliver undersøgt før tandblegningen påbegyndes. Hvis tænderne har interne misfarvninger evt. pga. rodbehandling skal der udover tandblegning suppleres med blegning af tanden indefra.
Tandblegning i Helsingør
Det er svært, ikke at smile efter
et par dage.... (efter tandblegning)


Hvordan foretages tandblegning

Du få udleveret en vejledning om tandblegning, samt skal  til en konsultation/forundersøgelse hos vores tandplejerpersonale vedr. egnethed. Hvis du er egnet samt stadigvæk ønsker at få bleget tænder foregår tandblegning som følger - trin for trin:
  • Der tages et FØR billede af dine tænder
  • Dit tandkød bliver beskyttet med isolerende materialer
  • Blegegel påføres dine tænder og aktiveres af Zoom blegelampen.
  • Efter 1 time, er du færdig og der tages et EFTER billede
  • Du skyller, Du smiler.

Der er ingen anden måde som kan blege dine tænder hurtigere, lettere og mere effektivt.

Den kortere behandlingstid med lysteknik betyder at du oplever en større komfort & sikkerhed, som ikke kan opnås ved almindelig tandblegning eller andre tandblegningssystemer.
Tandblegning i Helsingør
Dette er et eksempel på den
forskel blegning kan gøre: Overmunden er bleget, mens undermunden IKKE er bleget.
 
FAKTA:

Tandlæge Kirsten Handberg i Helsingør, tilbyder den mest avancerede teknologi inden for tandblegning.

Med Zoom blegelampen får du hvidere tænder med det samme hos din tandlæge. Lampen er en den mest effektive lampe på markedet. Lampen anvendes i kombination med en blegegel, som påføres dine tænder. Selve lampeblegningen tager mellem 45 min -1 time.


Spørgsmål og svar


Kan alle behandles?
Alle der ønsker, at lysne deres tænder kan få glæde af klinikblegning. Det gælder især dem der måtte have svære misfarvninger forårsaget af mad, drikke og tobak. Ved tanddannelsesforstyrrelser kan misfarvningerne sidde så dybt, at det ikke er muligt at klare problemet med blegning alene. Dette kan vi vurdere og i givet fald foreslå andre løsninger på problemet.

Kan jeg blive behandlet når jeg er gravid?
Selvom alle de undersøgelser der er foretaget ikke giver anledning til bekymring har vi besluttet, at vi ikke vil behandle gravide kvinder eller ammende mødre.

Hvordan vedligeholdes resultatet?
For at vedligeholde resultatet har vi følgende anbefalinger: Nedsæt forbruget af tobak, te, kaffe, rødvin etc. - Børst dine tænder 2 gange dagligt.

Vil behandlingen også blege kroner og fyldninger?
Som udgangspunkt vil fyldninger, kroner etc. ikke blive bleget i forbindelse med tandblegning. Gamle misfarvede plastfyldninger skifter derfor ikke farve ved blegningen og må derfor udskiftes efter blegningen til den nye flotte farve.
Vi anbefaler derfor, at du diskuterer din specifikke situation med vores behandler så du kan få vores vurdering af hvad du kan forvente dig af behandlingen.

Hvor hvide bliver tænderne?
Tandblegning har de klart bedste resultater og kan i uvildige kliniske tests vise et gennemsnitligt resultat der er næste dobbelt så godt som alle andre tandblegningsprodukter. Du kan eventuelt prøve at vurdere resultaterne på vores før og efter billeder du finder på vores hjemmeside.

Hvor lang tid holder behandlingsresultatet?
Det langsigtede resultat af behandlingen er individuelt bestemt. Effekten af en tandblegning er ca. 60% efter 5 år, men er bestemt af vaner, såsom rygning, kaffe/te/rødvinsdrikning, samt uregelmæssige tandlægebesøg kan modvirke det langvarige behandlingsresultat.Til forside
Print
 

Tandlæge Kirsten Handberg ApS | Fiolgade 7, 3000 Helsingør | CVR: 16723134 | Tlf. 49 21 27 02 | E-mail: klinik@kirstenhandberg.dk

Skriv evt. en anmeldelse - Vi vil være Helsingørs fortrukne tandlæge
Vurderet 5/5 på baggrund af 4 stemmer på Facebook