Links

Brug for mere viden om tænder fra Internettet?

Internettet indeholder mange gode oplysninger om tænder, og f.eks. Google er i den forbindelse et godt værktøj til at fremfinde oplysningerne. Problemet er imidlertid at få struktureret informationen og fastlægge de søgeord, der giver adgang til den relevante information.
Det er en god idé at starte med at søge under "Sunde tænder" på klinikkens hjemmeside. Dækker informationene ikke dit behov, kan du med udgangspunkt i beskrivelserne på hjemmesiden søge målrettet videre på internettet.
Som en yderligere hjælp til dig er de nedenfor anført links til andre hjemmesider på Internettet, som indeholder information om tænder. Der er supplerende beskrevet indholdet på siden samt anført klinikkens samlede vurdering af anvendeligheden af siden for personer uden sundhedsfaglig baggrund.
Vurderingen er symboliseret ved bladene på kløveren., der er placeret nederst i teksten. På en skala fra et til fire repræsenterer fire den højeste vurdering og ét den dårligste vurdering.
    

    

www.tandogmund.dk


http://www.tandogmund.dk/finder du de seneste nyheder og undersøgelser inden for tandlægeområde. Derudover bringes der temarækker, hvor enkeltemner om tænder bliver grundigere belyst.
Hvis du har specifikke spørgsmål, du ikke kan finde svar på, er der på siden en ”Spørg Tandlægen” mulighed, Før du spørger, er det en god ídé at bruge sidens søgefunktion til at undersøge, om samme spørgsmål eventuelt tidligere skulle være stillet.
Der er også mulighed for at tilmelde sig sidens nyhedsbrev.
  
Siden rummer endelig en vejledning, som beskriver klagehenvendelse, tilskudsmuligheder og uddannelsesmuligheder m.m.
  
Vurdering:

 

www.sundhed.dk

  
Informationerne på http://www.sundhed.dk/er emneinddelt efter de almindelige forekommende problemstillinger om tænder for henholdsvis børn, unge, voksne og ældre.
Sideni indeholder en søgefunktion, der giver dig muligheden for at se udbudet af tandlæger i dit eget nærområde.

Vurdering:

 

www.tandlaegebladet.dk


Tandlægernes fagblad findes i en elektronisk udgange på web-adressen www.tandlaegebladet.dk.
Fremstillingen i artikler og undersøgelser i Tandlægebladet er grundigere end de to ovennævnte hjemmesider.
Indholdet på Tandlægeforeningens hjemmeside er direkte orienteret mod til tandlæger og derfor ikke rettet mod personer uden sundhedsfaglig baggrund. En del af stoffet kan dog udmærkes forstås af lægpersoner, hvorfor hjemmesidens artikeldatabase kan være en god kilde til at at søge yderligere information om sygdomme, behandlingsformer m.m.
Vurdering:
    

 

www.netdoktor.dk

  
http://www.netdoktor.dk/kan du stille spørgsmål til lægen samt bl.a. finde information om tænder.
  
Efter klinikkens opfattelse indeholde de tre ovenfor nævnte hjemmesider såvel mere som bredere information om tænder, tandsygdomme m.m., hvorfor det anbefales at anvende netdoktor til egentlige specifikke spørgsmål.
   
Vurdering:
  

 

www.spoergtandlaegen.dk

  
http://www.spoergtandlaegen.dk er det muligt at stille spørgsmål til tandlæger samt se de svar, som andre spørgere har modtaget.
  
Siden er ikke emneinddelt, hvilket gør det vanskeligt at indkredse informationen i de afgivne svar. Du skal gennemgå hele menuen i venstre side for at afgrænse, om der på siden findes den information, du søger efter.
    
Vurdering:
Til forside
Print
 

Tandlæge Kirsten Handberg ApS | Fiolgade 7, 3000 Helsingør | CVR: 16723134 | Tlf. 49 21 27 02 | E-mail: klinik@kirstenhandberg.dk

Skriv evt. en anmeldelse - Vi vil være Helsingørs fortrukne tandlæge
Vurderet 5/5 på baggrund af 4 stemmer på Facebook